CRONICA DE LA 3ª JORNADA  18 i 19 d’octubre Vila-real

ELS ALEVINS ACONSEGUEIXEN LA PRIMERA VICTORIA EN LA LLIGA.

CARTELL LLIGA  (1)

La jornada començava el divendres a les 19:00 per la vesprada en la Mayorazga on s’enfrontaven  els benjamins dels llops contra els benjamins B de Sagunt. L’equip B de Sagunt molt poc experimentat , no va poder fer res contra els nostres cadells que van arrasar guanyant per 11 gols a 0.

Al dia següent per la vesprada els nostres benjamins s’enfrontaven a l’equip A de sagunt. L’equip local partia com invicte en la lliga. Un partit molt emocionant e igualat on els nostres cadells van acusar la falta de jugadors per a fer canvis i en la segona part no vam poder aguantar la intensitat de l’equip de sagunt que s’en va endur el 3 punts , guanyant per 4 a 2.

Donar l’enhorabona la cantera de Sagunt que es un exemple a seguir i en breu tindran una pista de hockey coberta amb sols dos anys d’existencia. Esperem que de l’ajuntament Vila-real segueixca el mateix exemple i valore les necesitats del nostre club.

A les 18:00 hores s’enfrontaven els alevins que encara no havien guanyat cap partit. Un enfrontament molt igualat que al final els 3 punt se van quedar en casa, El resultat molt igualat 4 a 3,  i un partit d’infarto. Cada dia es nota el progrés dels dos nous porters benjamins que van millorant amb el temps i l’esforç de tots. Enhorabona!!!

L’ultim partit de la jornada jugaven els infantils, que no van tindre problemes en guanyar a un nou equip infantil de Sagunt amb un porter poc experimentat. El resultat final 20 a 0.

El partit senior queda aplaçat per falta de jugadors del equip de Sagunt.

La proxima jornada visitarem al nostres amics del Gladiators en la pista de Gaetà Huguet de Castelló.

VAMOS LLOPS!!! AU, AU, AUUUUUU

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.
Necesita estar de acuerdo con los términos para continuar

Menú