El divendres 27 de setembre en el saló d’actes de la caixa rural es va celebrar el acte de presentació de les diferents categories del club. Vam aprofitar per presentar el nou equip femení de «Les Fighters» i la nova equipació del llops Vila-real.

Des del club volen donar gracies a la regidora d’esports per la seua presencia i per ajudar-nos a difondre el nostre esport. També a la caixa rural de vila-real per cedir-nos el saló d’actes.

Al dia següent començava la 1ª jornada de la lliga de la C.V. en Almàssera.

El benjamins van perdre per un contundent 12 a 3. Els més menuts tenen que millorar molt i esforçar-se més si volen estar al nivell dels millors equips de la C.V. En defensa vam donar moltes facilitats. Encara queda molt per a millorar.

El alevins, van patir massa per guanyar a un lluitador Almassera. Al final victoria 3 a 4, amb golazo de Ruben Martí faltant 30 segons. Primer tres punts de la lliga.

Els seniors van guanyar a un principinat Almassera que van donar la cara tot el partit. Al final victoria per 4 a 8 i tres puntets cap a casa.

La jornada va finalitzar amb un clàssic amistós femení senior contra skulls Almassera. El resultat 2 a 2. Un resultat no molt positiu despres dels ultims enfrontaments. Pero l’equip va domninar en tot moment i Almassera va aprofitar alguns fallos defensius per falta d’intansitat de les nostres jugadores en defensa. L’equip es va compenetran i millora en conjunt. Esta previst encara que provisional  el 11 d’octubre amistós contra CPILC OROPESA,  en Vila-real i el 1 de novembre torneo en barcelona en la pista de TUCANS per preparació de la lliga nacional.

PROXIMS PARTITS:

(Horaris per confirmar)

DISSABTE 4 D’OCTUBRE:  2ª jornada lliga LLOPS VILA-REAL – HALCONES TORREVIEJA

Pista de hockey mayorazga

16:00 benjamins

17:00 alevins

18:15 infantils

19:30 juvenils

20:45 seniors

DISSABTE 11 D’OCTUBRE:  3ª jornada lliga LLOPS VILA-REAL – CPILC OROPESA

Pista de hockey mayorazga

10:00 benjamins

11:00 alevins B

12:00 SENIOR B

13:15 INFANTILS

17:00 JUVENILS

18:00 ALEVINS A

19:15 senior A

20:30 Femeni amistos

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.
Necesita estar de acuerdo con los términos para continuar

Menú