Ja estem finalitzan l’any i el balanç es molt positiu per al club. Al principi de la temporada 2014-15, vam celebrar la presentació de tots els equips del club  en la caixa rural de Vila-real amb la presencia de la concejala d’esports, Silvia Gomez. Hem jugat les primeres sedes de la lliga naciónal: els alevins a Madrid i l’equip femení a Lugo. Encara que els resultats no ens han acompanyat, el balaç es molt positiu. Tenim que seguir treballant i millorant. També ja s’ha celebrat la 1ª jornada de la lliga interescolar amb èxit de participació. Y el més esperat,  el pavelló Melilla que va endavant i prompte l’inagurem.

PRESENTACIÓ

Ens queda este cap de setmana (diumenge 14 de desembre) ultima jornada de l’any de la lliga de la C.V. on els nostres llops viatgen a Torrevieja amb molta ilusió i ganes de traure bons resultats,  encara que ens toque matinar a les 5 del matí i amb algunes baixes importants per lesions.

El pròxim cap de setmana, 20 de desembre,  la 2ª sede de la lliga oro femenina en Oropesa.

El 22 de desembre celebrem el tradicional WINTER CLASSIC, on es disputaran partits amistosos d’equips barretjats de diferents categories i un concurs de penaltys. Una festa del hockey per a finalitzar l’any, Començarem a les 18:00 i al finalitzar, cap a les 21:30, tots a sopar al RESTAURANT LA BRASA.

MENU INFANTIL 10 €

MENU ADULT: 16 €

Cal reservar abans del divendres 19. (important)

Com a colofó de final d’any, el 29 i 30 de desembre, el club organitza el 3r CLINIC DE NADAL, amb moltes novetats. Farem classes teoriques al casal jove i practiques en la nostra pista. Anirem informant de les activitats i horaris.

BONS NADALS I FELIÇ ANY 2015 A TOTS.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.
Necesita estar de acuerdo con los términos para continuar

Menú