El club pati ciutat de Vila-real comença una campanya per recaudar fondos per a la temporada que ve 2014-2015.

Cada volta les ajudes per part de les administracions son més poques i son els pares/mares del xiquets i els jugadors els que tenen que afrontar practicament la totalitat dels gastos.

Per a la temporada que ve el club aspira a jugar en la lliga nacional infantil i lliga nacional oro femenina que organitza la Federació Espanyola de Patinatge (FEP). Els gastos que ocasionen estes lligues son molt grans, Hi ha que pagar a la FEP uns 600 euros per dret d’inscripcions i gestions, 50 euros per cada jugador/a per a  homologar les fitxes i  a mes a mes, els gastos dels desplaçaments a les sedes on tindran lloc els partits.

Per tot açó el club va a llançar una campanya per recaudar fondos que consistirà en que els jugadors i pares/mares del club demanaran a la gent del poble i voltans la aportació mínima d’ un Euro. A canvi en la nova equipació que portarà  l’equip per a la temporada que ve, estaran impressos tots els noms i cognoms de tota  la gent que ha col·laborat amb el club.

També el dissabte 6 de setembre tenim previst organitzar un torneig en Vila-real aprofitant les festes de la Mare de Deu de Gràcia. Es farà un cartell on les empreses o comerços que vullguen  anunciar-se en el cartell podran col·laborar amb el club aportant 20 €.

Tots els diners arreplegats serviran per financiar la nova equipació i ajudar a l’equip infantil i senior femeni a afrontar la lliga nacional.

TOTS ELS MEMBRES DEL CLUB PODEM COL·LABORAR EN LA CAMPANYA FICANT-SE EN CONTACTE AMB EVA LA SECRETARIA.

El dissabte 03 de maig a les 20:30 farem una reunio informativa en la pista per organitzar-mos.

Amb l’ajuda de tots ho aconseguirem!!!

Gracies a tots!!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.
Necesita estar de acuerdo con los términos para continuar

Menú