El club pati ciutat de Vila-real comença una campanya per recaudar fondos per a la temporada que ve 2014-2015.

Cada volta les ajudes per part de les administracions son més poques i son els pares/mares del xiquets i els jugadors els que tenen que afrontar practicament la totalitat dels gastos.

Per a la temporada que ve el club aspira a jugar en la lliga nacional infantil i lliga nacional oro femenina que organitza la Federació Espanyola de Patinatge (FEP). Els gastos que ocasionen estes lligues son molt grans, Hi ha que pagar a la FEP uns 600 euros per dret d’inscripcions i gestions, 50 euros per cada jugador/a per a  homologar les fitxes i  a mes a mes, els gastos dels desplaçaments a les sedes on tindran lloc els partits.

Per tot açó el club va a llançar una campanya per recaudar fondos que consistirà en que els jugadors i pares/mares del club demanaran a la gent del poble i voltans la aportació mínima d’ un Euro. A canvi en la nova equipació que portarà  l’equip per a la temporada que ve, estaran impressos tots els noms i cognoms de tota  la gent que ha col·laborat amb el club.

També el dissabte 6 de setembre tenim previst organitzar un torneig en Vila-real aprofitant les festes de la Mare de Deu de Gràcia. Es farà un cartell on les empreses o comerços que vullguen  anunciar-se en el cartell podran col·laborar amb el club aportant 20 €.

Tots els diners arreplegats serviran per financiar la nova equipació i ajudar a l’equip infantil i senior femeni a afrontar la lliga nacional.

TOTS ELS MEMBRES DEL CLUB PODEM COL·LABORAR EN LA CAMPANYA FICANT-SE EN CONTACTE AMB EVA LA SECRETARIA.

El dissabte 03 de maig a les 20:30 farem una reunio informativa en la pista per organitzar-mos.

Amb l’ajuda de tots ho aconseguirem!!!

Gracies a tots!!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.
Necesita estar de acuerdo con los términos para continuar

Menú