El Club Pati Ciutat de Vila-real  amb la col·laboració de l’empressa d’extraescolars «Senpai Animación»  llança la primera lliga interescolar de hockey linea en Vila-real.

La setmana pasada monitors del club van visitar el cole públic  de Betxi i el Angelina Abad de Vila-real. Els monitors del club van impartir en horari escolar classes d’iniciació al hockey a alumnes de 6é de primària, tant teoria del material que s’utilitza per jugar i normes bàsiques, com  classes pràctiques on els alumnes van practicar técniques senzilles de hockey e inclus van jugar un partidets.

El alumnes del cole Angelina Abad es van desplaçar a la pista de hockey de La Mayorazga pel matí on van gaudir d’una jornada de hockey acompanyats pels seus mestres d’educació física i els monitors del club.

A mes a mes, els monitors van aprofitar per animar als alumnes a que s’apunten de manera gratuita a la lliga escolar de hockey que organitza el club i que comença el 14 de desembre. Els monitors van repartir a tots els alumnes triptics informatius amb el full d’inscripció per si volen apuntar-se. El termini perapuntar-se finalitza el 22 de novembre.

En les próximes setmanes esta previst, visitar els col·legis de Vila-real,  Carmelites i Escultor Ortells, on hi ha molta tradició al patinatge.

ESTEM CONVENÇUTS QUE LA LLIGA INTERESCOLAR SERÀ TOT  UN EXIT.

MES INFORMACIÓ DELA LLIGA INTERESCOLAR EN:

http://llopsvillarreal.wordpress.com/lligaescolar/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.
Necesita estar de acuerdo con los términos para continuar

Menú