El Club Pati Ciutat de Vila-real  amb la col·laboració de l’empressa d’extraescolars «Senpai Animación»  llança la primera lliga interescolar de hockey linea en Vila-real.

La setmana pasada monitors del club van visitar el cole públic  de Betxi i el Angelina Abad de Vila-real. Els monitors del club van impartir en horari escolar classes d’iniciació al hockey a alumnes de 6é de primària, tant teoria del material que s’utilitza per jugar i normes bàsiques, com  classes pràctiques on els alumnes van practicar técniques senzilles de hockey e inclus van jugar un partidets.

El alumnes del cole Angelina Abad es van desplaçar a la pista de hockey de La Mayorazga pel matí on van gaudir d’una jornada de hockey acompanyats pels seus mestres d’educació física i els monitors del club.

A mes a mes, els monitors van aprofitar per animar als alumnes a que s’apunten de manera gratuita a la lliga escolar de hockey que organitza el club i que comença el 14 de desembre. Els monitors van repartir a tots els alumnes triptics informatius amb el full d’inscripció per si volen apuntar-se. El termini perapuntar-se finalitza el 22 de novembre.

En les próximes setmanes esta previst, visitar els col·legis de Vila-real,  Carmelites i Escultor Ortells, on hi ha molta tradició al patinatge.

ESTEM CONVENÇUTS QUE LA LLIGA INTERESCOLAR SERÀ TOT  UN EXIT.

MES INFORMACIÓ DELA LLIGA INTERESCOLAR EN:

http://llopsvillarreal.wordpress.com/lligaescolar/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.
Necesita estar de acuerdo con los términos para continuar

Menú