Comença l’any 2015 per al llops de Vila-real i l’equip femeni de les fighters amb nous desafiaments.

El 10 de gener els benjamins,  alevins i senior van caure derrotats per l’equip d’Alas de Sagunt en la pista de Gaeta Huguet en Castelló. No molt bon començament per als nostres pensant que Sagunt es un equip amb un nivell paregut al nostre.

No obstant, la següent jornada del 17 de gener l’equip benjamin i el senior van derrotat amb claritat a l’equip d’Elche en Vila-real.

Ara el club es prepara per a viatjar a Valladolid el 24 i 25 de gener per a disputar la 3ª sede de la lliga nacional oro femenina.  El nostre jove i poc experimentat equip de les fighters encara no ha pogut puntuar fins al moment. L’equip de les fighters s’enfronta a Aranda del Duero (6 é classificat) a les 14:00. Per la vesprada, jugaran contra l’equip anfitrió de Valladolid, las panteras (2n classificat). I al dia següent a les 9:00 disputaran l’ultim partit contra el 5é classificat, España HC de Mallorca.

Es poden seguir el partits en directe, així com consultar resultats i classificació en la web de la federació espanyola:

http://www.hockeylinea.fep.es/

El 31 de gener i 1 de febrer serà el torn dels alevins que disputaran la 2ª sede de lliga nacional en Oropesa.

A les 11:15 disputaran el primer partit contra Las Rozas de Madrid, 4t classificat. A les 17:00 el segón partit contra Tres cantos de Madrid (5t classificat). Al dia següent a les 12.45 l’ultim partit contra Rubí Cent patins lider de la lliga fins al moment.

El 7 de Febrer es celebra la 2a jornada de la lliga interescolar de hockey linea Base en Vila-real. (Mes informació en la pestaña de la lliga escolar 2014-15).

Respecte a la lliga de la C.V. estava previst jugar el 7/8 de febrer contra HCC en Gaetà Huguet. Pero per lo vist, per problemes d’organitatzació de l’equip local, s’aplaça per al següent cap de setmana 14/15 de febrer.

El 21 i 22 de febrer torna la 4ª sede de lliga oro femenina que esta volta es disputarà en la pista del Jujol en San Joan d’Espí (Barcelona).

El 28 de febrer i 1 de març se disputara la jornada de la lliga de la C.V.en Oropesa contra CPILC Playas de Oropesa.

El 7/8 de Març  en toca viatjar a Mislata  per disputar l’ultima jornada  de la lliga regular de la C.V. Els pirates d’Almerich visitaran la pista local en la categoria senior la mateixa jornada. (Ens queda pendent el partit senior contra Sagunt).

El 14 i 15 de Març, la 3ª i ultima sede de la lliga alevi nacional, que es disputarà en Rubi (Barcelona).

Per últim, el dia 28 i 29 de Març, l’equip femeni de les Fighters, disputarà en Lugo la 5ª i ultima sede de la lliga nacional femenina.

AMB SACRIFICI, ESFORÇ I MOTIVACIÓ CONSEGUIREM GRANS COSES!!!

SORT A TOTS ELS EQUIPS!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.
Necesita estar de acuerdo con los términos para continuar

Menú