Hem passat uns quants anys dificils amb moltes adversitats, pero encara així el club amb molt de sacrifici i treball ha continuat creixent i millorant. Tenim actualment dos equips de hockey linea en lligues nacionals i 7 equips en lligues autonómiques.
Som un club que aposta per la igualtat de dones i homes en l’esport. El nostre equip femení de les Fighters es un exemple a seguir, pioner en la comunitat valenciana. Estem celebrant la 3ª edició de la lliga escolar de hockey base on participen xiquets i xiquetes d’edat escolar. Ara en Nadal organitzem per 4t any cosecutiu el Clinic de Nadal. I molts altres events puntuals com el torneig de festes de Gracia, nadal sobre rodes, jornades de tecnificació en pasqua, etc.
Fins ara, alguns d’aquestos events i partits de lliga per causes climatológiques cal aplaçar-los o inclós anular-los.
Però, per fí, els nostre somni de tindre un sostre per a jugar els partits en condicions i poder organitzar events en garanties s’ha fet realitat i en el pavelló Melilla ja estan instal·lades les valles per a poder jugar a hockey linea en el 2016. No mos cansarem d’agraïr a l’ajuntament de Vila-real per confiar en nosaltres i esperem que d’ara en davant ens tinguen en mes consideració.
Ara el club podrem creixer amb dignitat, podrem jugar els partits de lliga amb garanties, podrem organitzar molts mes events amb qualitat com: la 4ª sede lliga nacional oro femenina el 19 i 20 de març, jornades de tecnificació que organitza la federació valenciana de patinatge, campus estiu de pretemporada, sedes lligues nacionals, etc…..
MOLTES GRACIES A TOTS:
ALS MEMBRES DEL CLUB, ALS PARES I MARES DELS JUGADORS PER CONFIAR EN NOSALTRES, ALS SPONSORS QUE HAN COL·LABORAT AMB NOSALTRES I AL NOSTRE PATROCINADOR OFICIAL L’AJUNTAMENT DE VILA-REAL.
ESPEREM I DESITGEM QUE EL 2016 SIGA MOLT MILLOR QUE EL 2015.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.
Necesita estar de acuerdo con los términos para continuar

Menú