El dissabte 05 de juliol, en la pista de hockey La Mayorazga de Vila-real, el club patí Ciutat de Vila-real, organitza un sopar de paiporta per tal de donar per concluida la temporada 2013-14. Tots els membres del club estan invitats.

A les 18:30 els entrenadors del club tenen preparats  jocs d’habilitat, velocitat i punteria per als jugadors de totes les categories. A les 19:30 es farà un partit amistos de les escoletes d’alqueries i Vila-real. I a les 22:00  el sopar de pa i porta.

El club ficarà la beguda i el picoteo. La gent ha de portar taules i cadires i algo de dolcet…..

Recordeu que aprofitarem el sopar per a replegar els diners de la campanya per recaudar fons per a la nova equipació.

També, de part del nostre club, volem donar tot el suport als jugadors del HC Castelló, David Ros i Juan Font, que estan participant en el mundial de Toulousse 2014. Si voleu seguir els partits een directe entreu en el següent enllaç:

http://firs.rollersports.tv/

La nova temporada  2014-15 estarà plena de novetats: tindrem noves categories (prebenjamin, juvenil. junior), estrenarem equip senior femení que participarà en la lliga nacional oro, nova equipació, nous jugadors, nous entrenadors,  etc……

Pero sobre tot, esperem que per a esta nova temporada tinguem per fi la pista coberta. Un somni que es pot fer realitat molt prompte …….

Bon estiu a tots  i a finals d’agost començarà la pretemporada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.
Necesita estar de acuerdo con los términos para continuar

Menú