El dissabte 05 de juliol, en la pista de hockey La Mayorazga de Vila-real, el club patí Ciutat de Vila-real, organitza un sopar de paiporta per tal de donar per concluida la temporada 2013-14. Tots els membres del club estan invitats.

A les 18:30 els entrenadors del club tenen preparats  jocs d’habilitat, velocitat i punteria per als jugadors de totes les categories. A les 19:30 es farà un partit amistos de les escoletes d’alqueries i Vila-real. I a les 22:00  el sopar de pa i porta.

El club ficarà la beguda i el picoteo. La gent ha de portar taules i cadires i algo de dolcet…..

Recordeu que aprofitarem el sopar per a replegar els diners de la campanya per recaudar fons per a la nova equipació.

També, de part del nostre club, volem donar tot el suport als jugadors del HC Castelló, David Ros i Juan Font, que estan participant en el mundial de Toulousse 2014. Si voleu seguir els partits een directe entreu en el següent enllaç:

http://firs.rollersports.tv/

La nova temporada  2014-15 estarà plena de novetats: tindrem noves categories (prebenjamin, juvenil. junior), estrenarem equip senior femení que participarà en la lliga nacional oro, nova equipació, nous jugadors, nous entrenadors,  etc……

Pero sobre tot, esperem que per a esta nova temporada tinguem per fi la pista coberta. Un somni que es pot fer realitat molt prompte …….

Bon estiu a tots  i a finals d’agost començarà la pretemporada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.
Necesita estar de acuerdo con los términos para continuar

Menú