DSCN1464LLOPS VILA-REAL A I B

 

El dissabte 31 de maig es va disputar la COPA FEDERACIÓ PRE-BENJAMIN en Oropesa del Mar organitzada per la Federació Valenciana de Patinatge.

Era la primera vegada que es celebrava i va resultar un èxit de participació amb 12 equips de edats inferiors als 10 anys.  El participants, la majoria son alumnes de les escoles d’iniciació al hockey linea dels diferents clubs.

Des de les 9:00 del matí fins a les 20:00 de la vesprada es van disputar partits de hockey linea. Les graderies de gom a gom donant suport al seus equips. En total cada equip va disputar 5 partits. Els resultats es el de menys, ja que els xiquets van gaudir jugant al esport que mes els agrada.

El guanyador del torneig va ser el Cpilc de Oropesa A i els subcampions els Llops de Vila-real A. Els mes menuts, llops Vila-real B també van lluitar per guanya algun partit encara que son molt menuts i al final van guanyar l’ultim partit contra Elche B.

Donar l’enhorabona a l’organització i a tots els equips participants ( Elche, Mislata, Oropesa, Sagunt, Almàssera) i en especial al guanyador del torneig, l’equip d’Oropesa A. Sense oblidar-nos de Adrian i Victor, els nostres entrenadors, que estan fent una llavor molt important formant als mes menuts.

Aquest torneig serà l’antesala per a que a la temporada que ve es puga disputar per primera vegada la lliga pre-benjamin MOLT IMPORTANT PER AL NOSTRE ESPORT.

Mes fotos al FACEBOOK DEL CLUB: 

DISSABTE 31 DE MAIG DE 2014—-OROPESA

Posted by Club Patí Vila-real on Monday, June 2, 2014

SUBCAMPIÓ DE LA COPA FEDERACIÓ.

IMG_36341140537999LLOPS VILA-REAL A

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.
Necesita estar de acuerdo con los términos para continuar

Menú